Nieuws van tilburgers.nl

Tijdelijk is de feed van tilburgers niet beschikbaar.
 

content

4-11-2016
Vanaf maandag 21 november start de gemeente met het vervangen van de stenen op de voetgangersoversteekplaatsen van de Hart van Brabantlaan en de Jan Heijnstraat. Het gaat om de oversteekplaatsen tussen de Ringbaan West tot aan de Gasthuisring en bij de AH XL.

Werkzaamheden
De Hart van Brabantlaan is vorig jaar opnieuw ingericht. Er zijn veel meldingen binnengekomen over de nieuwe voetgangersoversteekplaatsen. Het gaat hier om meldingen over het loopcomfort voor de minder validen, de oudere medemens, maar ook mensen met kinderwagens. De gemeente wil de inwoner een comfortabele oversteek bieden en heeft daarom besloten om de stenen te vervangen voor een steensoort die wel comfortabel loopt.

Planning
De werkzaamheden starten op 21 november en duren tot 23 december 2016.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
Per oversteek wordt één weghelft afgesloten voor het verkeer, de andere helft van de weg blijft beschikbaar waardoor het verkeer niet omgeleid wordt. Het fietspad wordt wel afgesloten en fietsers maken tijdelijk gebruik van de stoep.

Mogelijke overlast
Er kan geluidshinder en vertraging op de weg ontstaan. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden in fasen uitgevoerd.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Rem Remmers van de gemeente. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 065 393 80 08 en per e- mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Hebt u vragen over de uitvoering, dan kunt u contact opnemen met Ralf Kleijssen van Broeren Stratenmakersbedrijf. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 53 18 31 53 en per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.