Nieuws van tilburgers.nl

Tijdelijk is de feed van tilburgers niet beschikbaar.

4-7-2018
'Noordhoek aan zet', dat is de naam van het convenant dat onlangs getekend is in Wijkcentrum de Boomtak. De buurt krijgt op deze manier zeggenschap over een budget van 4000 euro (voor welzijnswerk), dat de gemeente tot nu toe beschikbaar stelde aan Contour de Twern (CdT). Daarnaast krijgt de buurtvereniging weer professionele ondersteuning. Alle reden dus om een lekker stuk taart te eten!

Arie Hobo (Manager bij CdT) gaf, bij het ondertekenen van het convenant, veel lof aan de vrijwilligers van het wijkcentrum en de wijkraad. Aan de basis ligt volgens hem een goed doordacht plan dat het makkelijk maakte om de teruggang naar de Bomenbuurt weer mogelijk te maken.
Lees 'Noordhoek sociaal aan zet'.
Foto 1 convenant kl

v.l.n.r. Arie Hobo (manager bij Contour de Twern), Jan Goossens (Secretaris Wijkraad Noordhoek) en Clemens Audenaerd (voorzitter Wijkcentrum de Boomtak) tekenen vrolijk het convenant.