Nieuws van tilburgers.nl

Tijdelijk is de feed van tilburgers niet beschikbaar.
 

content

6-7-2017
Het besluit is genomen. Parkeerregulering in de Noordhoek gaat door. 
Op donderdag 13 juli wordt er een informatiebijeenkomst gehouden over het nieuwe beleid. 
Plaats: Wijkcentrum In De Boomtak
Tijd: 17.00 - 20.00 uur

 

Parkeerregulering omvat:

1. Ingestemd met het uitbreiden van parkeerregulering in de wijk Noordhoek (en directe omgeving) conform het voorstel Invoering parkeerregulering in de Noordhoek, zoals dat in samenspraak met het Review Panel Noordhoek tot stand is gekomen. Dit voorstel omvat:

Parkeerregulering instellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot en met 15.00 uur in de volgende straten:
Hart van Brabantlaan, Pijnboomstraat, Boomstraat, Populierstraat, Prunusstraat, Hagelkruisstraat, Hagelkruisplein, Kastanjestraat, Lindestraat, Missionarisstraat (tussen huisnummers 27 en 49), Dennenstraat, Olmenstraat, Zilverlindestraat, Eikstraat, Watertorenstraat, Sparrenstraat, Watertorenplein, De Regenboogstraat, Beukenstraat, Iepenstraat, Taxusstraat, Cyprespad, Magnoliaerf, Abeelstraat, Bredaseweg (gedeelte tussen huisnummers 91 en 257a) Coba Ritsemastraat, Therese Schwartzestraat, Henriette Ronnerstraat, Cederstraat, Waringingstraat, Tamarindestraat, Palmenstraat, Olijfstraat, Plataanstraat, Prof. Gimbrèrelaan (tussen huisnummers 1 en 25) en de Ringbaan West (tussen huisnummer 119 en 221). Dit wordt rayon West-02.

Parkeerregulering instellen van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot en met 22.00 uur in de volgende straten: Boomstraat (tussen huisnummers 43 en 73), Missionarisstraat (tussen huisnummers 1 en 17) en dit gebied toe te voegen aan rayon West.

Parkeerregulering aanpassen van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot en met 22.00 uur naar maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot en met 15.00 uur in de straten: Esdoornstraat (tussen huisnummers 15 en 35), Lindeplein (tussen huisnummers 19 en 26), Elzenstraat (tussen huisnummers 52 en 64a), Hart van Brabantlaan (tussen huisnummers 113-117) en dit gebied toe te voegen aan het nieuwe rayon West-02.

2. De wensen van het Review Panel bij voor wat betreft de wijze van uitgeven van 1ste vergunningen in de wijk, de plaatsing van parkeerautomaten op goed zichtbare locaties en het informeren van de bewoners na vaststelling van het plan overgenomen bij de verdere uitrol van de uitbreiding van de parkeerregulering in Noordhoek.