Geen wijkkrant op je mat?

Sinds 1 januari 2020 ontvangen inwoners van Tilburg niet langer ongevraagd reclamefolders en ongeadresseerde post in de brievenbus. Dat heeft de gemeenteraad besloten. Met deze maatregel wil de gemeente papierverspilling tegengaan.

Als je geen reclame wilt ontvangen heb je dus geen nee-nee sticker meer nodig. Vaak zitten er nog wel een oude sticker op de brievenbus. Met enige regelmaat krijgen we klachten dat de wijkkrant niet is bezorgd. Soms blijkt dan dat op de brievenbus een ‘Nee/ Nee’-sticker zit. Huis-aan-huis bladen, Stadsnieuws en wijkkranten, ontvang je altijd, behalve als je een Nee/Nee-sticker hebt. Wij merken dat niet iedereen zich dat realiseert.

Om teleurstellingen te voorkomen bieden we in ons verspreidingsgebied op elk adres met een Nee/ Nee-sticker een gratis stickervel aan. Plak een van de ‘Ja, ik wil wijkkrant De Noordhoek’-stickers op de brievenbus en je bent er voortaan van verzekerd dat wijkkrant De Noordhoek wel op de mat valt. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt in de Noordhoek en in Centrum-West.

Wil jij ook zo’n stickervel? Laat het ons weten via wijkkrantdenoordhoek@gmail.com